ZZP

ZZP opdracht: Wervers Collectanten voor goede doelen

 

Bent u als ZZP’er op zoek naar commerciële opdracht van 16 tot 20 uur per week? Wij zoeken nieuwe wervers die voor bijvoorbeeld het Reumafonds, Hartstichting, Leger des Heils of het Rode Kruis collectanten gaan werven. Wij zoeken freelance collectanten wervers in heel Nederland. Als (commerciële) ZZP’er kunt u direct aan de slag!

Over Goede Doelen Promotie

Wij, Stichting Goede Doelen Promotie, zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van goede doelen organisaties voor het werven van collectanten. Landelijke goede doelen kunnen steeds moeilijker aan collectanten komen, dus helpen wij ze daarbij. Sinds 2016 werken onze wervers met veel succes en plezier door heel Nederland.

Werkzaamheden

Na kennismakingsgesprek en een korte training kunt u aan de slag. U gaat in bijvoorbeeld Utrecht, in een van tevoren door ons opgegeven wijk of straten, langs de deuren met de vraag of men collectant wil worden voor een goed doel.

Heeft u die gevonden, dan gaat die collectant in de desbetreffende collecteweek met de collectebus rond om geld in te zamelen. U gaat zelf dus niet collecteren, maar zoekt mensen die dit willen doen.

Uw taak is het om deze vrijwilligers te werven. Is dit commercieel werven? Nee, zeker niet. U gaat niet langs de deuren om geld te vragen voor het goede doel. Maar u vraagt of men 1x per jaar tijd (inzet van vrije tijd) heeft om met de collectebus rond te gaan. Daar wil vast iemand wel tijd voor maken.

Functieprofiel freelancer

Wij zijn op zoek naar personen met onderstaand profiel:

  • ZZP’er of freelancer
  • Een dag of meerdere dagen in de week beschikbaar
  • Spreekt gemakkelijk mensen aan
  • Je bent graag buiten
  • Enthousiast
  • Zelfstandig werken
  • Doorzettingsvermogen

Wat bieden wij?

✔ Wij bieden u een passende beloning

✔ U kunt zelf opgeven wanneer u wilt werven (ochtend, middag en/of avond)

✔ U kunt zelf opgeven hoeveel dagdelen of dagen u wilt werven

Van ons ontvangt u de straten, wijken c.q. postcodes waar u moet gaan werven in een bepaalde plaats. Wij zorgen voor inschrijfformulieren en een gespreksleidraad.

Meer informatie

Heeft u interesse in deze opdracht? Laat dan uw gegevens achter!

 

 

 

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

 

.

Reageren is niet mogelijk