Vanuit huis werken: handig en dé toekomst!

Steeds meer werkgevers ontdekken de voordelen van thuiswerkers, waardoor er voor werknemers steeds meer mogelijkheden worden gecreëerd om vanuit huis te werken. Het thuis werken is al jaren in opkomst en het werken vanuit de eigen omgeving gaat in steeds grotere mate tot de toekomst behoren.

Goed voor werkgever en werknemer

Het thuis werken biedt veel voordelen, zowel voor werkgevers als werknemers. Hierdoor is het aannemelijk dat het thuis werken kan worden gezien als het werken van de toekomst. Wij geven u inzicht in de grootste voordelen van thuis werken voor zowel de werkgever als de werknemer.

Voordelen voor de werkgever

Werknemers die thuis werken zijn over het algemeen productiever. Aan het einde van de dag hebben wij meer bereikt dan de medewerkers die actief zijn op kantoor. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat thuiswerkers er minder moeite mee hebben om een taak na werktijd nog even af te maken. De werkgever krijgt dus meer gedaan door thuiswerkers dan door kantoormedewerkers. Daarnaast kan de werkgever flink besparen. Deze hoeft geen werkruimte voor thuiswerkers in te richten en er hoeven geen reiskosten te worden vergoed.

Voordelen voor de werknemer

Werknemers werken prettiger thuis en voelen zich gelukkiger. Ze kunnen zichzelf zijn, hoeven zich niet druk te maken om soms vervelende collega’s en ervaren geen stress van een werkgever die over de schouder aan het meekijken is. Doordat alles in het eigen huis vertrouwd is, ligt de concentratie hoger en kan de thuiswerker meer werk verzetten in een werkdag dan wanneer deze op kantoor zou zitten. De werknemer voelt zich vrijer en dus ook blijer. Daar komt nog bij dat deze niet hoeft te reizen voor het werk en dus ook niet in de file hoeft te staan.

Een baan waarin u vrij wordt gelaten?

Ziet u het wel zitten om een functie te gaan bekleden die u zelf kunt vormgeven? Wilt u een parttimebaan waarbij u zelf de dagen en uren kunt bepalen of wilt u een volledige baan waarin u optimaal vrij wordt gelaten? Dan hebben wij de perfecte baan voor u. Neem gerust eens contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

12 + 1 =