Meer geld verdienen als startende ZZP’er?

Startende ZZP’ers hebben vaak grote moeite met het opbouwen van een relatief stabiel inkomen. Gelukkig zijn er mogelijkheden om het instabiele inkomen van een startende ZZP’er aan te vullen met een stabieler inkomen.

Uw omzet moet nog groeien

Het komt niet veel voor dat startende ZZP’ers direct kunnen starten met een flink klantenbestand. Dit betekent dat de meeste startende zelfstandigen het moeten doen met een vrij lage omzet. Deze omzet moet nog groeien en dit kost tijd. Het werven van klanten en het zorgen voor voldoende werk kost tijd.

Gaten in de agenda vullen

Staan er nog veel open gaten in uw agenda? Dan betekent dit dat er nog veel ruimte is om voor inkomen te zorgen. Natuurlijk wilt u een deel van deze tijd besteden aan het werven van nieuwe klanten voor uw opstartende bedrijf, maar u moet ook een manier vinden om het lage en instabiele begininkomen te verhogen. Hier hebben wij een mooie oplossing voor. U kunt de overgebleven gaten in uw agenda vullen met het werven van collectanten.

Goede doelen vergen enthousiaste collectanten

Veel goede doelen die collecteren hebben grote moeite met het vinden van enthousiaste, gedreven en vriendelijke collectanten die in willen zetten. Vanzelfsprekend ondernemen zij zelf de nodige acties om collectanten te werven, maar hier kunnen de goede doelen wel wat hulp bij gebruiken. Hier kunt u zich voor inzetten op de momenten die u nog niet aan uw bedrijf kunt besteden wegens onvoldoende klanten en/of werk. De goede doelen willen anderen helpen, maar hebben zelf wel hulp nodig om de juiste collectanten te vinden. Hier kunt u, als startende ZZP’er, bij helpen.

Uw inkomen effectief aanvullen

Zoekt u als startende ZZP’er een manier om uw nog magere en instabiele inkomen aan te vullen? Dan kunt u collectanten gaan werven voor de goede doelen. Dit is een flexibele en betaalde baan die goed te combineren is met uw werkzaamheden als startend zelfstandige. U kunt uw werktijden volledig zelf indelen en afstemmen op uw agenda. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook eenvoudig online een vrijblijvende brochure aanvragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

achttien − dertien =